Her på siden finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke dit spørgsmål besvaret her, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvilke betalingsformer kan anvendes?

Det skal være både nemt og sikkert, for dig som kunde, at handle på Hjemmets.dk. Derfor tilbyder vi også forskellige betalingsmuligheder, til vores kunder.

Du kan i webshoppen betale med:

  • Alle gængse kredit-/debitkort
  • MobilePay
  • Bankoverførsel*

*Bemærk, at du ved brug af bankoverførsel, ikke er dækket af indsigelsesordningen. Ordrer betalt med bankoverførsel, behandles først når betalingen er modtaget.

Hvad koster forsendelsen?

Hos Hjemmets.dk er der ikke nogen komplicerede fragtordninger – Uanset vægt og pris, betaler du en fast pris på kr. 29,-

Hvorfor er det ikke muligt at afhente varen(e)?

Vi benytter fjern-lagre til stort set alle varer. Af samme grund, kan du også opleve at få dine varer i flere forskellige forsendelser. På adressen i Brørup, er kun den administrative del af webshoppen.

Er priserne inkl. eller eksl. moms?

Sitet er primært rettet mod private kunder – derfor er alle priser angivet inkl. moms.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi kan desværre ikke give en garanti for leveringstiden – men typisk er den mellem 1 -7 dage. Den forventede leveringstid fremgår på de enkelte produktsider.

Kan jeg som erhvervskunde betale på kredit?

Som udgangpunkt nej. Skal du lave indkøb på vegne af en større virksomhed, i selskabsform (A/S eller ApS), med flere offentlige regnskaber, kan der godt arrangeres en kreditordning. Dog vil disse ordrer skulle sendes på hej@hjemmets.dk.

Bemærk: Ved denne betalingsform, tillægges et faktureringsgebyr på kr. 45 + moms!

Kan jeg som offentlig virksomhed / institution betale via EAN faktura?

Ja, hvis du ikke har andre muligheder end at betale via EAN faktura, kan vi godt tilbyde dette. Ønskes denne betalingsform, skal du dog sende din bestilling pr. mail til hej@hjemmets.dk med følgende oplysninger:

Virksomhedens / Institutionens navn.
Adresse
Kontaktperson
E-mail på kontaktperson
EAN nr.

Hvilke varer du ønsker at bestille.

Bemærk: Ved denne betalingsform, tillægges et faktureringsgebyr på kr. 45 + moms!

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til shop