Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Hjemmets.dk ejes af Westen Pro ApS Danmarksgade 27 7490 Aulum Denmark CVR: 34599076 E-mail: hej@Hjemmets.dk

Priser
Hos Hjemmets.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Betaling
Hjemmets.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, ViaBill, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
Varer afsendes fra vores lokale lager eller fjernlager inden for 1-3 hverdage. Derefter kan der gå op til 7 dage før du modtager din pakke, grundet travlhed lige pt. Normalvis går der dog 2-3 dage. Du modtager et trackinglink til hjemmelevering fra GLS med det samme pakken bliver sendt afsted.
Vi leverer ikke til ikke-brofaste øer.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Hjemmets.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Sådan gør du ved en reklamation:

Tag et par billeder og/eller video der demonsrerer problemet.
Send billederne og video til os på email sammen med en beskrivelse af problemet.
 
Alle reklamationer og returpakker skal afhentes af fragtfirma – vi sender ikke en returlabel. For at returnere din vare, skal du i din email også sende følgende informationer:
 • Ordrenummer
 • Fortæl os også om du ønsker at sende varen retur mod tilbagebetaling, en ombytning eller nedslag i prisen.
 • En dato mellem tirs-fredag, min. 5 dage i fremtiden hvor du gerne vil have din pakke afhentet af fragtfirmaet.
 • Navn, adresse og tlf. nummer hvor pakken kan afhentes.
Pakken bliver afhentet af enten DHL eller PostNord, mellem 8-17 på afhentningsdagen. Tidspunktet kan ikke udspecificeres nærmere.
 
Der skal være en person på adressen til at aflevere den. Hvis dette er umuligt, kan pakken evt. stå fremme, så den er synlig fra vejen. Fx. i en carport. Så tager fragtmanden den med.
 
Når vi modtager denne email fra dig, får vi bestilt en fragtmand.
Så snart afhentingen er bestilt, sender vi dig en bekræftelsesmail herpå. Bemærk der kan gå mellem 24-72 timer, alt efter om det er omkring en weekend du skriver.
 
Du skal naturligvis ikke betale nogle returomkostninger når din varereturnering skyldes fejl på produktet/reklamation.


Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.

 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. Returneringsomkostninger på 49,- skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hej@hjemmets.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

 • Varer, hvor plomberingen er brudt.

 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

 • Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

 • Aftaler indgået på offentlig auktion.

 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering
Alle returpakker skal afhentes af fragtfirma – vi sender ikke en returlabel. For at returnere din vare, skal du sende os en email med:

 • Ordrenummer
 • Årsag til returnering
 • En dato mellem tirs-fredag, min. 5 dage i fremtiden hvor du gerne vil have din pakke afhentet af fragtfirmaet.
 • Navn, adresse og tlf. nummer hvor pakken kan afhentes.
Pakken bliver afhentet af enten DHL eller PostNord, mellem 8-17 på afhentningsdagen. Tidspunktet kan ikke udspecificeres nærmere.
Der skal være en person på adressen til at aflevere den.
 
Hvis dette er umuligt, kan pakken evt. stå fremme, så den er synlig fra vejen. Fx. i en carport. Så tager fragtmanden den med.
 
Når vi modtager denne email fra dig, får vi bestilt en fragtmand.
Så snart afhentingen er bestilt, sender vi dig en bekræftelsesmail herpå. Bemærk der kan gå mellem 24-72 timer, alt efter om det er omkring en weekend du skriver.
 
Bemærk at returfragtomkostninger på 49,- vil blive fratrukket din tilbagebetaling, da du selv er ansvarlig for disse omkostninger ved rene retursager iht. købeloven.


Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hej@hjemmets.dk